Skip to Content

Paiement en espèces aux caisses self-scan

Facilitez le paiement en espèces et par carte avec ce système entièrement automatisé.  

Paiement en espèces aux caisses self-scan 

Une conséquence de l’introduction du paiement en espèces aux caisses self-scan est l’opportunité d’automatiser le traitement des liquidités. Vous réduisez ainsi la charge de travail du personnel. Le paiement en espèces devient plus sûr car l’argent est stocké dans un coffre-fort. Personne n’y a accès. Brink’s vient vider et remplir la machine, et en assure la maintenance.  

Albert Heijn automatiseert alle cashbetalingen voor meer gemak en veiligheid

Met de introductie van deze cashbetaaloplossing automatiseert Albert Heijn in hoog tempo de cashhandling in alle filialen. De supermarktketen wil hiermee de werkdruk van het huidige personeel verminderen. Ook wordt de druk op de kassa’s verlaagd, omdat klanten kunnen kiezen waar ze met cash betalen. ​​De betaaloplossing zorgt voor een veiligere werkomgeving voor personeel, omdat het contante geld direct in een ​​kluis wordt opgeslagen waar niemand meer bij kan.
Albert Heijn anticipeert hiermee op het verbod op de verkoop van tabak in 2024, want de servicebalie van de supermarkt krijgt dan een andere invulling. Tot slot speelt de supermarktketen in op de behoefte van consumenten om zelf te bepalen of ze digitaal of met cash betalen.  

Bekijk hoe het werkt

Rust in je cashflow door cashbetalingen te automatiseren

Ondernemer Anton van Rinsum is eigenaar van twee Plus-supermarkten in Nederland. Vooruitlopend op het verbod op tabaksverkoop in de supermarkt, startte hij twee tabaksspeciaalzaken ernaast. Anton koos in beide zaken voor Paystation voor cashbetalingen. Anton vertelt: "Het bevalt zo goed dat ik dezelfde oplossing heb gekozen voor Plus. Daar kan je nu ook met cash betalen aan de zelfscan. Want echt, als je rust in je cashflow wil en veiligheid voor je mensen, dan is dit een heel goede oplossing." 

Lees klantverhaal

Meer weten over cash betalen bij de zelfscankassa?

Kom in contact met een van onze adviseurs. Wij denken graag met je mee!

salessupport.be@brinks.com