Skip to Content

Eenvoudig afstorten, veilig en geautomatiseerd

Een standaardoplossing voor cashmanagement die contante betalingen betaalbaar houdt en de verwerking van cash efficiënter maakt dankzij automatisering. 

Slimme kluizen voor elke ondernemer

Optimaliseer je cashmanagement met onze alles-in-één-oplossing. Bespaar tijd en geld door je cashprocessen te automatiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een betaaloplossing als een slimme kluis in je frontoffice of backoffice: daarmee stort je je cash veilig, binnen de muren van je zaak, terwijl wij het geldtransport, het onderhoud en de software-updates verzorgen. Zo kies je voor volledige ontzorging en kan je focussen op wat echt belangrijk is: jouw klanten. 

Neem contact met ons op

Met Brink's Complete bespaar je tijd en geld

Stort jouw contante omzet veilig binnen de muren van je eigen bedrijf en ontvang het bedrag op je rekening wanneer jij dat wil. Dankzij het online klantenportaal heb je 24/7 een overzicht van je cashflow. Is de kluis bijna vol? Dan plannen wij automatisch een geldtransport in. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Ook het bestellen van een wisselgeld of pick-up voor muntgeld regel je eenvoudig. 

Sealbag-stortingskluis

De sealbag-stortingskluis voor biljetten in de backoffice, biedt een kostenefficiënte manier om contant geld te storten en de veiligheid van winkelmedewerkers te waarborgen. Je telt het bedrag, meldt het via de klantportal, en deponeert de sealbag in de kluis. Als de RetailBox vol is wordt automatisch de kluis geleegd. 

Huren vanaf € 35 p/m

Stortingskluis voor biljetten

Deze slimme kluis is geschikt voor het automatisch verwerken van biljetten in de front- en backoffice. Ieder biljet wordt automatisch geteld. Waardoor het accepteren, tellen, valideren en opslaan van cash eenvoudig is. Hiermee ervaar je meer gemak en veiligheid bij het beheren van grote geldvolumes in jouw bedrijf.

Huren vanaf € 122 p/m

Gesloten-kassasysteem

De gesloten-kassasysteem voor in de zaak dat alle handmatige activiteiten en de verwerking van contant geld aan de kassa vervangt. Medewerkers hebben geen toegang tot het geld. Kasopmaak en kasverschillen zijn hiermee verleden tijd.

Huren vanaf € 418 p/m

Eenvoudige geldverwerking

Dankzij onze cashoplossingen geniet je van efficiënte geldverwerking, automatisch geldtransport en continue monitoring van je cashflow. Minder gedoe, meer gemak.

 • Gemak

  Automatisch transport

  Kluis bijna vol? Wij plannen automatisch een geldtransport in, zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

 • Continuïteit

  Snel het geld op je rekening

  Bepaal zelf wanneer de gestorte omzet op je rekening komt te staan

 • Flexibiliteit

  Wisselgeld

  Wisselgeld bestellen doe je eenvoudig en snel via ons klantenportaal, op een moment dat het jou past.

 • Tijdsbesparing

  Tijd besparen

  Minder manuele geldverwerking betekent meer tijd voor je kernactiviteiten en het belangrijkste onderdeel: je klanten.

 • Controle

  Overzicht

  24/7 inzicht via het online portaal betekent altijd toegang hebben tot de juiste informatie en het online regelen van je geldzaken, zoals wisselgeld bestellen.

 • Veiligheid

  Veiligheid voorop

  Omdat alleen het personeel van Brink’s toegang heeft tot de kluis, is het risico op interne fraude en diefstal geminimaliseerd. Dat geeft je een veilig gevoel.

24/7 inzicht in je betaalstromen

Als klant krijg je toegang tot de klantportal Novac. Via deze portal heb je 24/7 inzicht in je cashflow. De klantportal voor een actueel overzicht van al je transacties, diverse rapportages, de laatste nieuwsupdates en alle operationele ondersteuning om je betaalprocessen te stroomlijnen.  

Een slimme kluis als duurzame keuze

Een slimme kluis draagt niet alleen bij aan veiligheid, snelheid en gemak: door te investeren in een slimme kluis, maak je ook een milieuvriendelijke keuze. Je reduceert namelijk het aantal transporten. Brink’s houdt in de gaten hoe vol een kluis raakt, en wanneer de kluis bijna vol is, plannen we transport in. Onze transporteurs komen de kluis vervolgens legen zodra ze in de buurt zijn. We rijden dus alleen wanneer het nodig is, waardoor we ons transport minimaliseren. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's? Contacteer een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het best bij jou past.

salessupport.be@brinks.com