Skip to Content

Brink’s IT Support

“Hier voel ik me welkom en gerespecteerd”

Pieter Peetroons staat als IT service engineer in het middelpunt van de organisatie. “Ik zorg mee voor de IT-ondersteuning van de organisatie. Daardoor kom ik met iedereen in contact en voelde ik me in een mum van tijd goed ingewerkt.” IT is onmisbaar voor Brink’s, dat zich in een digitale transformatie bevindt. Niet langer het waardetransport staat centraal, wel de slimme kluis oplossingen. Zo houdt Brink’s het gebruik van cash geld efficiënt en betaalbaar.

“Ik vind het leuk om problemen op te lossen. Noem mijn job gerust eerste hulp bij IT-ongevallen. En dan de ‘dank je’ achteraf, dat is geweldig. Van kleine zaken tot complexe uitdagingen: ik blijf graag helpen en transparant informeren. Met name die transparantie is belangrijk, want je kan niet altijd alles meteen oplossen. Ben je daar open in, dan verstaan en appreciëren de mensen dat ook.”

“De bedrijfscultuur van Brink’s is heel menselijk en respectvol. Ik werk hier nu 2 jaar en ik voel me goed. Een stuk telewerken, flexibele werkuren en dat ik mijn job zelf mag vormgeven, dragen daaraan bij. Mensen zijn blij dat je hun IT-probleem, hoe futiel ook, hebt opgelost. Mijn managers zijn heel toegankelijk. Brink’s besteedt veel aandacht aan de haalbaarheid van de – soms dringende – projecten en de workload. Voor mij maken ze daar duidelijk het verschil in.”

Grote betrokkenheid
De vele interne communicatielijnen zorgen ervoor dat Pieter zich betrokken voelt. “Op het interactieve Brink’s Platform legt de organisatie alle projecten en acties uit. Dat helpt je als medewerker om bijvoorbeeld het waardetransport en de inspanningen rond veiligheid in het juiste kader te zien. Het management deelt niet alleen het positieve nieuws, het doet dat ook met de minder goede kantjes. Met de tool kan je nieuwtjes delen met andere people of payments en met collega’s praten.”

“Als medewerker voor IT-support sta ik ten dienste van de hele organisatie. Dat inspireerde me om ook zelf concrete voorstellen te doen. Ik was superblij toen HR twee van mijn ideeën oppikte. Ik stelde voor om correct recycleren en voldoende beweging meer te promoten en te faciliteren. Dat was thuis een tweede natuur voor me, maar kreeg weinig vorm op kantoor. Nu kan iedereen wie dat wil, meewerken aan die projecten. Ik vind het leuk om zo iets extra te doen, en het zorgt voor afwisseling bij mijn IT-taken. Het maakt mijn functie rijker.”

Spreekt werken bij Brink's jou aan?

Benieuwd welke vacatures er zijn bij Brink’s? Bekijk onze vacaturepagina's.

Naar de vacatures