Skip to main content Skip to footer

Over Brink's Solutions Belgium

People of Payments

Samen met winkeliers, banken en partners ontwikkelt Brink’s betaaloplossingen waarin we alle kennis van ondernemen, betalen, technologie en veiligheid op een slimme manier met elkaar verbinden.

Wereldwijd zijn we ruim 160 jaar actief, in België bestaan we sinds 1972. Onze medewerkers zorgen ervoor dat ondernemers simpel, veilig en efficiënt met alle vormen van betalen kunnen omgaan. Brink’s adviseert ook internationale organisaties die op zoek zijn naar optimalisatie van processen en kostenefficiëntie. Zo stelt Brink’s organisaties in staat om de volledige dienstverlening rond betalingen bij één partner onder te brengen.

IN 2022 STOPTEN WE MEER DAN 500000 KEER BIJ ONZE KLANTEN, EN VERZORGDEN WE RUIM 7.000 RETAILOPLOSSINGEN, ZOALS SLIMME KLUIS OPLOSSINGEN. IN 2023 WORDEN DAT ER NOG VEEL MEER.

ONDERDEEL VAN 'THE BRINK’S COMPANY'

Brink’s Solutions Belgium is onderdeel van The Brink’s Company, een beursgenoteerd bedrijf (NYSE:BCO). The Brink's Company is actief in 100 landen, opereert vanuit 52 landen en telt ruim 76.500 werknemers. 
Verspreid over het land heeft Brink’s 3 operationele locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groot-Bijgaarden.  In België werken er ruim 650 medewerkers. 
Wekelijks levert Brink’s diensten aan duizenden klanten verspreid over heel België.

Kom jij ons team versterken?

Brink's Solutions Belgium

Bij Brink's is iedereen even belangrijk. Of je nu geld telt in de telcentrale, ondersteuning biedt aan HR of werkt aan vernieuwingen in het Agile team. Werkplezier is de basis van onze gedrevenheid. We hebben respect voor elkaar en werken nauw samen. Dat we een sterk team zijn, merken onze klanten ook. Want met de juiste mensen aan boord kunnen we de beste kwaliteit en service bieden.