Skip to Content

Collect Light

Geldtransport in de meest laagdrempelige vorm. Je hebt geen contract nodig. Zodra je een transport inplant, komen we je sealbags ophalen en verwerken.

Waardetransport en geldverwerking

Bewaar je je geld zelf al zorgvuldig en wil je geen risico lopen bij het vervoer naar de bank? Dan kan je kiezen voor Collect Light. Vanaf 31,31 euro per transport halen we je cash omzet op, tellen we het geld en schrijven we het bedrag bij op je rekening.

Collect Light

  • Geldtransport voor ondernemers tegen lage kosten
  • Max 5.000 euro per verpakking
  • Plan zelf een transport in
  • Eenvoudig en fiscaal aantrekkelijk
  • Je geld snel op je rekening
Vrijblijvend advies

Tijd besparen?

Met een (slimme) kluisoplossing heb je geen omkijken meer naar geldtransport. Je hoeft dan geen sealbag meer mee te geven met het geldtransport, en stort in plaats daarvan je cash in een kluis naar keuze in je eigen zaak. Dat kan per sealbag of per biljet. Na de storting is je geld veilig en verzekerd. We schrijven het bij op je rekening terwijl het zich nog in jouw zaak bevindt. Brink's houdt de waarde in de kluis in de gaten en plant transport in wanneer dat nodig is. Daar hoef je dus zelf niet meer aan te denken.

Meer weten

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's? Contacteer een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het best bij jou past.

salessupport.be@brinks.com