Skip to Content

Collect

Laat je cash omzet veilig ophalen en tellen in een van onze telcentrales. Dé geldtransportoplossing voor grotere cash omzetten.

Waardetransport en geldverwerking

Bewaar je je geld zelf al zorgvuldig en wil je geen risico lopen bij het vervoer naar de bank? Dan kan je kiezen voor Collect. Vanaf 62,89 euro per transport halen we je cash op, tellen we het geld en schrijven we het bedrag bij op je rekening.

Collect

  • Geldtransport en geldverwerking voor ondernemers
  • Geschikt voor grote omzetten
  • Uitgebreid online klantenportaal
  • Ook voor muntgeld
  • Je geld snel op je rekening
Vrijblijvend advies

Tijd besparen?

Met een (slimme) kluisoplossing heb je geen omkijken meer naar geldtransport. Je hoeft dan geen sealbag meer mee te geven met het geldtransport, en stort in plaats daarvan je cash in een kluis naar keuze in je eigen zaak. Dat kan per sealbag of per biljet. Na de storting is je geld veilig en verzekerd. We schrijven het bij op je rekening terwijl het zich nog in jouw zaak bevindt. Brink's houdt de waarde in de kluis in de gaten en plant transport in wanneer dat nodig is. Daar hoef je dus zelf niet meer aan te denken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's? Contacteer een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het best bij jou past.

salessupport.be@brinks.com