Skip to Content

Laat je cash omzet ophalen en tellen

Geldtransport voor ondernemers

Brink's weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid en vertrouwen zijn als het over je omzet gaat. Betalingsverkeer is ons vak. In België hebben we meer dan 50 jaar expertise, meer dan 650 medewerkers en honderden beveiligde voertuigen. Wij beheren en verwerken contant geld, en leveren wisselgeld – allemaal vanuit onze eigen telcentrales. Vervolgens zorgen we ervoor dat het geld snel op je rekening staat. Medewerkers hoeven dus niet meer met contant geld over straat, wat voor iedereen een geruststelling is.

Nooit meer waardetransport inplannen?

Met een (slimme) kluis stort je cash in je eigen zaak. Na de storting is je geld veilig en verzekerd. Het geld schrijven we bij op je rekening terwijl het zich nog in jouw zaak bevindt. Brink's houdt de waarde in de kluis in de gaten en plant transport in wanneer het nodig is. Je bespaart tijd, want je hebt geen omkijken meer naar de transportplanning.

RetailBox

De sealbag afstortkluis voor biljetten in de backoffice, biedt een kostenefficiënte manier om contant geld te storten en de veiligheid van winkelmedewerkers te waarborgen. Je telt het bedrag, meldt het via de klantportal, en deponeert de sealbag in de kluis. Als de RetailBox vol is wordt automatisch de kluis geleegd. 

 

RetailBox

Complete

Deze slimme kluis is geschikt voor het verwerken van grotere hoeveelheden contant geld, zowel in de front als backoffice. Ieder biljet wordt automatisch geteld. Waardoor het accepteren, tellen, valideren en opslaan van cash eenvoudig is. Hiermee ervaar je meer gemak en veiligheid bij het beheren van grote geldvolumes in jouw bedrijf.

 

Complete

Paystation

Hét gesloten kassasysteem voor in de zaak dat alle handmatige activiteiten en de verwerking van contant geld aan de kassa vervangt. Medewerkers hebben geen toegang tot het geld, kasopmaak en kasverschillen zijn verleden tijd. Beleef het gemak van geautomatiseerd cashmanagement en focus je op wat echt belangrijk is: klanten.

 

Paystation

Kies het waardetransport dat bij jou past

Collect

  • Geldtransport en geldverwerking voor ondernemers
  • Geschikt voor grote omzetten
  • Uitgebreid online klantenportaal
  • Ook voor muntgeld
  • Je geld snel op je rekening
Meer info

Collect Light

  • Geldtransport voor ondernemers tegen lage kosten
  • Max 5.000 euro per verpakking
  • Plan zelf een transport in
  • Eenvoudig en fiscaal aantrekkelijk
  • Je geld snel op je rekening
Meer info

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's? Contacteer een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het best bij jou past.

salessupport.be@brinks.com