Skip to Content

Wisselgeld nodig?

Heb je wisselgeld nodig? Als klant van Brink’s zit je nooit meer zonder. Je bestelt het eenvoudig via het klantenportaal. 

Bestellen kan altijd, in elke gewenste vorm

Als klant van Brink’s zit je nooit zonder wisselgeld. Je bestelt het eenvoudig via het klantenportaal en bij het eerstvolgende geldtransport nemen we het mee – of soms zelfs eerder. Je kunt alle soorten munten en biljetten bestellen. Rolletjes van 5 cent tot 2 euro of biljetten van 5 euro tot 200 euro in bundels van 100.  

Onze opties

Wisselgeld en RetailBox

Wij komen jouw kluis legen zodra dat nodig is. Dan nemen we meteen het wisselgeld mee dat je hebt besteld. Heb je het eerder nodig? Geen probleem. Bestel via het klantenportaal en we leveren het binnen 3 werkdagen.

Sealbag-stortingskluis

Wisselgeld en Paystation

Het wisselgeld in je Paystation dien je met enige regelmaat aan te vullen. Dus check je voorraad en bestel op tijd. Dan zit je nooit zonder.   

Geslotenkassasysteem

Wisselgeld en Brink's Complete

Heb je een slimme kluis? Je kunt te allen tijde munten en biljetten bestellen. Let op: bij Brink’s Complete Light kun je alléén munten bestellen. Dat heeft te maken met de veiligheidsvoorschriften.   

Stortingskluis voor biljetten

Bestel op tijd

Het kost ons 3 werkdagen om je bestelling te verwerken, dus bestel op tijd – vooral als er een drukke periode aankomt. Zorg ook dat je een zakelijke incassomachtiging hebt afgegeven bij je aanmelding als klant. Die heb je nodig om wisselgeld te kunnen bestellen.   

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Brink's? Contacteer een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het best bij jou past.

salessupport.be@brinks.com