Skip to Content

Bij Brink’s is iedereen elke dag bezig met veiligheid. Zo ook Khalid, dispatcher bij het NCC, het nationaal controlecentrum van Brink’s België. “De veiligheid van onze klanten en collega’s staat met stip op één.”

Als dispatcher bij het NCC is Khalid mee verantwoordelijk voor de veiligheid van de medewerkers en de waardetransporten van Brink’s. “Alle operaties, bewegingen en afwijkingen verlopen via het NCC. ‘Veiligheid voor alles en iedereen’: dat is niet zomaar ons motto. Ik ondersteun de veiligheid van de geldtransporten, het materiaal, de gebouwen en de mensen. Het maakt me trots dat ik zo mijn steentje bijdraag. Als ik dat kan doen in een familiaal en menselijk kader, dan vind ik dat top.”

Veiligheid op één
“Ik vind het essentieel dat alles gestroomlijnd verloopt. Of het nu gaat over het materiaal dat we nodig hebben om ons werk te doen, de procedures die we moeten volgen of de dienstverlening aan onze klanten. De veiligheid van klanten en collega’s staat met stip op één. We werken in een unieke omgeving en met een uniek product. Dat maakt onze taak niet makkelijk, maar des te interessanter.”

“Elke dag doe ik er alles aan opdat onze people of payments in alle veiligheid kunnen werken. Ik blijf op de hoogte van wat er gebeurt, sta in nauw contact met verschillende departementen, controleer het materiaal, kijk naar de beveiligingsposten of verhoog de beveiliging.”

Continue verbetering
“Brink’s staat nooit stil. Het bedrijf investeert continu in onze veiligheid. Onze wereld en betaalgewoonten veranderen snel. We moeten als organisatie en als NCC-team steeds mee zijn met die evoluties. Daarom stel ik altijd dingen in vraag. En heb ik een idee, dan luistert Brink’s altijd. Een open geest en democratisch denken komen in verschillende aspecten van de job terug, en dat waardeer ik enorm.”

Zorgen voor de veiligheid van mijn collega’s, dat is voor mij de hemel op aarde

Khalid, dispatcher bij het NCC

“Er heerst een gemoedelijke en familiale sfeer op de werkvloer, ondersteund door een groot respect vanuit het management. Mensen zorgen en waken voor elkaar. Die hechte sfeer zorgt voor vertrouwen. Ik ben oprecht gehecht aan mijn collega’s en ken iedereen bij naam. Dat is niet aan alle multinationals besteed. Bij het NCC hebben we vaak contact met de klanten. Problemen lossen we intern op via de klantenservice. De collega’s daar zijn erg snel en heel efficiënt. Dat maakt onze klanten blij en onze wereld een stukje veiliger. Daar ga ik voor.”

Ook onderdeel worden van het team?

Benieuwd welke vacatures er zijn bij Brink’s? Bekijk onze vacaturepagina's.

Naar de vacatures